Hjem-service

Som en avveksling til alle våre tekniske og merkantile tilbud, tilbyr vi også oppdrag innen huspass og tilsyn av kjæledyr (hund, katt, gnagere).

De fleste av oss reiser av og til bort… De samme praktiske utfordringene melder seg hver gang: skal posten omadresseres? Skal naboen ta den inn? Skal katten på pensjonat, eller være hjemme der den trives best? Flyet ditt lander sent på kvelden, alle butikker er stengt og du slo av kjøleskapet før du reiste….

Høres dette kjent ut? Det du kan gjøre neste gang, er å ringe IOSS. Vi inngår en personlig avtale med alle kunder som ønsker dette tilbudet. Fra «menyen» kan du bare velge de tjenestene du trenger (ta inn post, vanne blomster, lufte hund, mate katt, lysregulering etc.) og vi fyller opp kjøleskapet ditt med de varene du bestiller, slik at du kan få det måltidet du vil ha når du kommer hjem.

..noe av det du ikke trenger å tenke på mens du er bortreist!

..noe av det du ikke trenger å tenke på mens du er bortreist!

(Dersom du ønsker at våre ansatte skal fremvise politiattest før oppdraget starter, skaffer vi det – men gjør oppmerksom på at vi ikke kan påvirke politiets saksbehandlingstider, og at dette derfor kan ta noe tid….)

Så neste gang du skal ut på tur, husk pass og penger og at du skal ringe IOSS for at vi skal ta oss av det du har hjemme, mens du er borte!

Prisen på denne tjenesten vil variere ettersom hvor mye du ønsker vi skal gjøre, og lengden på oppdraget.

Du treffer oss på tlf. 97710210, hverdager mellom 10.00 og 18.00