Historikk og bakgrunn

Indre Østfold Senior Service eies og drives av Stian M. Eriksen.

Stian er fra fødselen av «halvt trøgsting», med far fra Båstad og mor fra Bjølsen i Oslo. Så til tross for oppvekst i hovedstaden, har Stian hele livet følt seg som trøgsting. Stian og foreldrene bodde i Båstad på deltid fra 1975, og Stian og samboeren tok over gården Venta og flyttet til Båstad permanent i 1997.

 

Stian M. Eriksen er mannen bak Indre Østfold Senior Service

Stian M. Eriksen er mannen bak Indre Østfold Senior Service

 

Bakgrunnen for å starte opp Indre Østfold Senior Service (IOSS), er en lang og omfattende interesse for å bruke data og tekniske hjelpemidler i det daglige liv. Teknologi omgir oss på alle kanter, og selv om dette er både praktisk og nyttig å bruke, er det mange som kvier seg for å sette i gang…. Mange har allerede flere nye og gode tekniske løsninger i sitt eget hjem, men trenger hjelp til å ta det i bruk.

Dagens barn og unge vokser opp med data og tar nye ting lett. For de mer voksne av oss, er det å ta i bruk nye tekniske hjelpemidler ofte en utfordring; vi er litt usikre på hva vi trenger, hvorfor vi trenger det osv.

Indre Østfold Senior Service tilrettelegger opplæringen etter hva DU trenger! Det er mye penger å spare på bruk av nettbank og å kunne bestille feriereisene på nettet. Og har du familie som befinner seg langt borte, så er det hyggelig og gratis å se og snakke med dem på kamera.

 

Stian M. Eriksen har variert yrkesbakgrunn fra bl.a. offentlig forvaltning, private organisasjoner, lokal politikk, fagforening, bibliotekfeltet og bank/finans-feltet. I svært mange av disse jobbene har data og teknologi vært et viktig hjelpemiddel, og det er all denne erfaringen som Stian nå bruker til å hjelpe og motivere «seniorer» til å ta i bruk nye hjelpemidler.

Stian M. Eriksen er en inspirerende og engasjert foredragsholder og alle kunder hos Indre Østfold Senior Service får personlig opplæring spesielt tilpasset hver enkelts behov og ønsker. Ta kontakt i dag!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s