For lag og foreninger

Nesten uansett hva slags lag og forening man driver – noen ting er like for alle sammen….:

 

Årsmøte-papirer som Årsberetning, regnskap, budsjett etc.

IOSS hjelper lag og foreninger med grafisk utforming av alle typer dokumenter, regneark, brosjyrer og plansjer  til dine møter. Vi mottar manus/kladd fra deg – gjør jobben og du får produktet tilbake i god tid før møtet!

 

Brønnøysundregisteret:

Det er et krav om at alle lag og foreninger skal ha organisasjonsnummer, og derfor må registreres i Brønnøysund. Den registreringen fikser IOSS for deg på 1-2-3!

 

E-postkonto og nettsider:

Mer og mer kommunikasjon foregår pr. e-post, og det er i dag helt vanlig å lete etter all slags informasjon på nettet.

Dersom ditt lag eller forening ikke har e-post eller egen nettside – ta kontakt med IOSS! Vi setter opp så mange e-postkontoer du har behov for, og vi lager en enkel, men oversiktlig nettside som med enkle grep kan «bygges på» dersom behovet for det oppstår.

IOSS påtar seg å oppdatere din nettside fortløpende, dersom du ikke ønsker å gjøre det selv. Det eneste du behøver å gjøre er å ta kontakt med oss, gi oss de opplysningene som skal publiseres og vi legger det på nett så fort vi kan!

 

Dersom dette høres ut som en løsning for ditt lag eller forening – ta kontakt med oss:

97710210, hverdager mellom 10.00 og 18.00

Ved å sette bort de tidkrevende og  «kjedelige» administrative oppgavene til IOSS, så får du frigjort mer tid til å jobbe med det du har lyst til…..