For bedrifter

Alle som enten selv driver eller jobber i en bedrift, har en eller annen gang kjent behovet for et par «ekstra hender» når ting topper seg…

Tidligere hadde du da to valg; enten ansette flere medarbeidere (men for hvor lenge??) eller kontakte et vikarbyrå. Det første krever en masse jobb – alt fra å finne lønnsmidler, til å lyse ut stillingen og innkalle til intervju osv. Det andre tar også tid, og er dessuten ofte kostbart for bedriften…

Hvorfor ikke ta kontakt med IOSS? Hos oss slipper du alt byråkratiet med utlysning og intervjuer. Du slipper et kostbart mellomledd og du slipper å vente lenge før de «ekstra hendene» er på plass!

Det du får er: Personlig tilpasset service til den jobben du trenger å få gjort. Enten du trenger assistanse hver dag en hel uke eller i 2 måneder – eller om det er snakk om to dager hver måned hele året, vi gjør jobben for deg uansett!

Så istedenfor å lure på hvordan du skal få kabalen til å gå opp – ring oss på 97710210 og fortell oss hva du trenger hjelp til, så kan vi helt sikkert løse dette sammen!