IOSS-Foto

IOSS-Foto (Org. nr. 920.908.969) er vårt datterselskap, og hovedarbeidsfeltet er foto- og filmoppdrag for kunder. I tillegg produserer vi en del egne filmer, og vi selger også en del ulike filmer (se mer om dette lenger ned på siden).

Oppslag om IOSS-Foto i Smaalenene kan du lese HER

Du kan bestille alle typer film- og foto-oppdrag hos oss. Selv om «alle» har kameramobiler med seg overalt, og det knipses hele tiden – så kan det være greit å ha en person tilstede på festen din som sørger for at alt det viktigste blir foreviget…

Bryllup, konfirmasjon, jubileer av alle slag: Har DU sørget for noen som kan ta bilder for deg…??

Videofilm eller bilder - du kan velge begge deler hos IOSS

Videofilm eller bilder – du kan velge begge deler hos IOSS-Foto

Vi kommer, filmer og tar bilder og er umerkelig tilstede så lenge du trenger oss. Dermed kan du ta deg av gjestene dine og ikke tenke på fotografering – det sørger IOSS-Foto for!

En fotojobb fra 1 til 3 timer koster 2500,-, lengre film- og foto-oppdrag koster 7500,-. Evt. etterarbeid faktureres med vanlig timespris. Inkludert i prisen får du selvfølgelig filmen og/eller alle bildene dine levert på en memory stick, ferdig redigert!

Ring oss på telefon 97710210, for å avtale dag og tid.

Vi hjelper deg også med å scanne gamle lysbilder og negativer. Den gangen verden var analog, så var lysbilder liksom «luksus-utgaven» og utallige ferieturer, brylluper, konfirmasjoner og merkedager ble foreviget på den måten. I dag er det vel svært få som fremdeles har en lysbilderfremviser i huset, og alle bildene er forlengst forvist til innerst i loftsboden sammen med et større antall konvolutter med gamle negativer…

Har du slike liggende? Vi digitaliserer dem for deg!

Enten du har 20 gamle lysbilder eller en hel skuff – vi gjør hele digitaliseringsjobben for deg (Timespris: kr. 600,-). Dine gamle minner fortjener ikke å ligge på lager – få dem frem i lyset og opp på storskjermen!

Egne film-produksjoner (Dokumentarer):

«Skjønhaug Torg gjennom 100 år» (2020)

«Salerud Amfi – 15 år etter» (2017)

«Marstrand, Bohuslän-kustens pärla» (2017)

«Nordbygrenda som forsvant)» (2017)

En av våre filmer: «Nordby – Grenda som forsvant» (2017)

IOSS-Foto har overtatt distribusjonen av samtlige av Hybris AS sine film-produksjoner. Disse omfatter bl.a.:

«Til odel og eie – om store gutter og små-jenter i landbruket» (1990, denne produksjonen vil bli digitalisert av IOSS-Foto i nær fremtid og gjort tilgjengelig i nytt format)

«Livets Dans» (1998, en biografi om Edvard Munch). Filmen ble Amanda-nominert for beste dokumentar i 1998

«Dance of Life» (samme som over, engelsk versjon)

«80 degrees east of Birdland» (2000). Filmen ble Amanda-nominert for beste kortfilm i 2000 og vant 1. pris ved Aspen Shortsfest i 2001 (men måtte dele vinnerplassen med Florian Gallenbergers «Quiero Ser…. I want to be»). Den vant Juryens spesialpris ved festivalen Short Shorts i Tokyo i 2002.

«Livets Dans» (1998) – denne Amanda-nominerte filmen får du kun kjøpt gjennom IOSS-Foto

Noen eksempler på Film- og Foto-oppdrag vi har gjort…:

  • Reklamefilm for Idun fabrikker i Rygge (2017)
  • Promo-clip for Trøgstad Sparebank (2018, se den HER)
  • Filmet diverse elevforestillinger på Operahøgskolen
  • Oppdrag for lag, foreninger og bedrifter (arrangementer, konserter, reklame-oppdrag, produktbilder m.m.)

Enten du vil bestille film fra oss, eller du ønsker at vi skal gjøre en film- eller foto-jobb for deg, så er kontakt-informasjonen den samme:

E-post: ioseniorservice@gmail.com eller telefon 97710210