NSB-streiken stopper ikke IOSS-kunder

Legg igjen en kommentar

…fordi IOSS sine kunder har fått alt tilrettelagt for å kunne jobbe hjemmefra! Med de tekniske og digitale løsningene som finnes i dag, er det ikke lenger slik at du må være fysisk tilstede på jobb hver dag – mange oppgaver kan gjøres hjemmefra!

Streik har vært et mye brukt virkemiddel gjennom tidene, og selv om vi ofte kan sympatisere med de streikende, så er vi kanskje også litt irritert over at tog og busser ikke går, og at vi derfor ikke kan transporteres dit vi skulle ha vært…

tog

Om togene ikke går, jobb hjemmefra! (Foto: Dagbladet)

For bare noen få år siden måtte vi reise på jobben for å jobbe – alt som hadde med arbeidsoppgaver befant seg kun der og ingen andre steder.

I dag har vi løsninger som gjør at du nesten uansett bransje, kan jobbe hjemmefra med de samme oppgavene du gjør vanligvis når du er fysisk tilstede på din arbeidsplass.

Har du en eller flere av disse digitale tjenestene innstallert allerede?

  • PC med nett-tilgang
  • Printer og scanner
  • Mobiltelefon
  • Skype
  • DropBox

I så fall har du veldig gode muligheter for å kunne være en fullt virksom medarbeider selv om arbeidsplassen din blir ved stuebordet så lenge streiken varer!

hjemmekontor

Hjemmekontor behøver ikke være plasskrevende

 

Nesten uansett bransje og stilling – de fleste av oss utfører en del oppgaver som  – med det rette utstyret – også kan gjøres hjemmefra. Og en hvilken som helst sjef eller leder vil antagelig godkjenne at du har hjemmekontor de dagene du ikke har mulighet til å reise på jobb på grunn av streik..

Og IOSS kommer hjem til deg og sørger for at du har de digitale løsningene som trengs for at du skal kunne være fullt operativ også hjemmefra.

Sjekk med arbeidsplassen din om det er greit for deg å jobbe hjemme. Sørg deretter for at du har gode muligheter til å få arbeidsro når du jobber hjemme. Det er fullt mulig å sette i gang vaskemaskinen mens du har hjemmekontor, men kanskje lurt å ikke påta deg å passe alle ungene i nabolaget «fordi du er hjemme allikevel»…

IOSS hjelper deg med å bli effektiv også hjemme – ring oss på 97710210!

 

 

 

 

 

Forfatter: Indre Østfold Senior Service (IOSS)

Bedrift med base i Indre Østfold kommune, men med arbeidsfelt over Viken og Oslo. Om du er en "senior" som trenger data-assistanse eller en bedrift eller forening som trenger merkantil hjelp; DET ER OSS DU SKAL KONTAKTE! Mer info ellers på nettsiden vår....

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s