Windows 10 – oppgradering eller frustrasjon…?

Legg igjen en kommentar

Svært mange av IOSS sine kunder har i det siste innstallert Windows 10 – mer eller mindre frivillig. Noen klikker at de ønsker å oppgradere, mens andre opplever at PC’en uten videre bare setter i gang å jobbe, skjermen går i svart – og installasjonen starter helt av seg selv.

De fleste oppgraderinger og ny-installasjoner er ment som en forbedring, men dessverre så er det ikke alltid bare det som skjer!

WINDOWS-10

Windows 10 – funker ikke like bra hos alle

Vi har de siste ukene mottatt mange henvendelser om Windows 10 og ulike «bivirkninger» som har skjedd på kundenes PC’er:

  • Nettverkskortet slutter å fungere
  • Mail-serveren slutter å fungere
  • Filer blir «borte», eller kan ikke åpnes
  • Hard-disken blir treg å jobbe på
  • Ikke noe kan skrives ut
  • Diverse andre problemer….

Hos noen har dette helt plutselig gått over, og alt fungerer igjen – hos andre er og forblir det slik, til stor frustrasjon for de som har ting de skal ha gjort.

Så langt vi kan se, kan dette skje på alle typer PC’er – og vi kan ikke se noen sammenheng i dette – det bare skjer hos noen.

MEN: vi hjelper deg med å få deg på nett igjen, og det er bedre at du tar kontakt med oss før du selv setter i gang å klikke, trykke og lukke programmer; I verste fall kan du gjøre endringer som er umulig å rette opp i gjen!

Vi kan til en viss grad gi noen råd og tips pr. telefon eller e-post, men vi kommer også hjem til deg så fort vi kan klare det!

Du treffer oss på 97710210 – mellom 10.00 og 18.00, mandag til fredag.

 

Sinna

Nei, nei! Ring heller IOSS!

 

 

 

 

Forfatter: Indre Østfold Senior Service (IOSS)

Bedrift med base i Indre Østfold kommune, men med arbeidsfelt over Viken og Oslo. Om du er en "senior" som trenger data-assistanse eller en bedrift eller forening som trenger merkantil hjelp; DET ER OSS DU SKAL KONTAKTE! Mer info ellers på nettsiden vår....

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s